Örömhír:D

2010.06.08. 18:59

Örömmel jelenthetem be hogy úgy néz ki nem bukom meg semmiből, szóval a nyaram így teljes felszabadultságban fog telni. Reninek is sikerült a matekot megcsinálni, habár Heninek a biológiát nem sikerült kijavítania nem félek attól hogy meg fog bukni, mivelhogy tudom róla hogy meg fogja tanulni pótvizsgáig azoakt a részeket amiket tudnia kell.

Holnap megyünk kirándulni gyakorlat helyett mert a növényismerete mindenkinek jobb lett 2-esnél és megígérték hogy akkor el megyünk vhova:D Pesten belül leszünk ezért nem is nagyon értjük akkor minek elmenni. De legalább iszunk!XD Heninek még 8 órakor várom a telefonját hogy hol és mikor találkozunk majd!:)

Már tervezgetem a nyári programjaimat is, elég zsúfolt lesz a program most ahogy így elölretekintek.

Hétvégén megyek koncertre Annával, Henivel és Renivel. Aztán elképzelhető hogy hétfő, kedd Heniékkel, vagy csak Henivel, attól függ kik hajlandóak még jönni lemegyünk velencei tóra. Azt tudni kell hogy ez még sulis nap. Anyukám nagyon ódzkodik tőle hogy igazolást írjon nekem, túl becsületes, de meg fogom győzni, ezt nem hagyom veszni. Meg kedden amúgy is utolsó nap ki akarnak vinni minket gyakorlatra a tangazdaságba. Hát kinyalhatják, én nem megyek sehova!XD

Ez után való hétvégén reninek lesz otthon egy ksiebb házibulija ahova szintén hivatalos vok, de még előtte el kell mennem unokaöcsém ballagási ebédjére, szal így az a hétvége is zsúfolt lesz.

Ezután 22-én elhúzok Rominiába és csak egy hónap múlva jövök vissza. Abban az időben nem valószínű hogy lesz bejegyzésem. Ezután mikor hazaértem még el megyek Győrbe 2 napra és Mosonmagyaróvárra is két napra. Utána irány Ausztria 3 nap vagy 4 nem tom pontosan. Ezután még Anettékkal is tervezzük hogy így is lemegyünk nyáron Velencei tóra. Szóval így elég zsúfolt lesz az egész ynaram. és nagyon örülök neki hogy nem kell szívnom a pótvizsgák miatt.:)

Nyári gyakorlat utolsó hetében meg úgy tűnik megyünk Heni nővőrééknek a nyaralójukba és ott leszünk egy hétig. Onnan megyünk és jövünk gyakorlatra. Még nyáronszeretném ha hozzám is eljönnének ide Gyömrőre is pár napra!:D

A bejegyzés trackback címe:

https://hidrakesraptorok.blog.hu/api/trackback/id/tr872067032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása