Megvilágosodtam!XD

2010.05.26. 21:36

Néhány perce hannával volt egy elég felvilágosító beszélgetésem, ami igazából nem volt pár mondatnál több, de nagy nyomot hagyott bennem mint ahogy az a beszélgetés is nagy hatással volt rám amit még pénteken bonyolítottunk le Reniékkel. Néhány sort írt csak mégis teljesen szíven kapott az amit mondott talán azért mert annyira...IGAZ! És rájöttem hogy amikor nem rossz szándékkal rossz kritika ér és kiakadok az igazából azért fáj annyira, mert igaz és nem akarom elfogadni. Persze vannak oylan dolgok amikkel ugyanúgy nem értek egyet, de rájöttem hogy csak az tud igazán fájni az embernek ha olyasmivel vádolják és oylan rosszat mondanak rá ami teljesen igaz, így visszavágni sem naon lehet. De persze ez csak abban az esetben igaz amikor vki jó szándékkal mondja el hogy min kéne változtatni. A barátaim segítségével, akik nagyon sokat segítenek nekem végre pontosan tudom hogy mi az első lépés a változás felé. Hajrá nekem!XD

A felvilágosító mondatok a következőek voltakXD:

úgy, hogy akár egy mondat felboríthatja a jó hangulatod

míg akár egy mondat is kihozhat a letargiából

meg szinte mindent komolyan veszel amit mondanak neked

még, ha nem is mutatod

minden rossz szó a lelkedig hatol bárhogy is tagadod

 Ha mindenki ezt mondja akkor naon sok igazság lehet ebben és már én is kezdek rájönni hogy minden hülyeséget magamra veszem, azt is amit egyáltalán nem kéne még csak komoylan sem venni. Ezen mindenféleképpen változtatnom kell még, és ezen kívül még millió egy dolgon.

A bejegyzés trackback címe:

https://hidrakesraptorok.blog.hu/api/trackback/id/tr592034077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása